Verzenden en retourneren

Bestellen

Koerier service

De producten in deze webshop worden bezorgd door PostNL of DHL. Welke koerier service wordt gehanteerd hangt af van de grootte van het product.

 

Levertijd

We proberen uw pakket zo snel mogelijk te vesturen. De verzendtijd voor de producten is meestal binnen vijf werkdagen. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte. Zodra wij het pakket naar het door uw opgegeven adres hebben verzonden ontvangt u een e-mail met daarin de track&trace code van uw bestelling. Zo kunt u de datum en het tijdstip van levering nagaan en uw bestelling volgen.

Kosten

De vermelde prijzen op de webshop zijn exclusief bezorgkosten. De bezorgkosten bedragen:

  • De bezorgkosten voor een brievenbuspakket binnen Nederland bedraagt €4,00

  • De bezorgkosten voor een pakket binnen Nederland tot 30 kg en maximale afmetingen van 100 x 70 x 58 cm bedraagt €5,95

  • De bezorgkosten voor een pakket binnen Nederland met afmetingen tussen de 100 en 175 cm x 70 en 78 cm x 58 cm bedraagt €9,95

  • De bezorgkosten voor een pallet pakket (van toepassing op het verzenden van grote meubels) bedraagt €30,00

  • Bij besteding van €75,00 krijgt u een gratis verrassingscadeau. Het cadeau wordt automatisch toegevoegd aan uw bestelling. Alleen online.

Ophalen

Sommige producten (Nusa sofa, Flower chair, Love seat, en Hati Hati hoofdbord) hebben afmetingen die lastig te verzenden zijn. Deze producten kunnen alleen opgehaald worden in de opslagplaats van BAMBU LIVING. Selecteer daarom ophalen als verzendoptie bij het afrekenen en geen verzenden! Na bestelling in de webshop zal er een afspraak gemaakt worden om het product af te halen. 

Retourneren en ruilen

Klachten

Wij hopen dat u tevreden bent met uw bestelling, maar het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. Indien u een klacht heeft over een product en/of andere aspecten van onze service, dan kunt u een e-mail sturen naar contact@bambu-living.nl onder vermelding van het probleem. We zullen zo spoedig mogelijk, maar in ieder geval binnen 14 dagen na ontvangst van de klacht, een inhoudelijke reactie geven op de klacht. We hopen natuurlijk dat we aan een oplossing kunnen werken. 

Vergeet niet dat alle producten van BAMBU LIVING met de hand gemaakt worden uit natuurproducten waarbij geen enkel product exact gelijk is. Elk product is uniek en kan geringe verschillen in maat en kleur hebben. Natuurlijke markeringen en/of verkleuringen worden niet als defecten beschouwd. Wees hiervan bewust bij de aankoop van het product. Uiteraard controleren we alle producten voordat het verzonden wordt.

Retourneren

U heeft 14 dagen de tijd om een product van BAMBU LIVING te retourneren als u niet tevreden bent met uw aankoop. Deze 14 dagen zijn gerekend na ontvangst van de bestelling. 

Neem contact met ons op door een e-mail te sturen naar: contact@bambu-living.nl
Vermeld in de mail uw naam en factuurnummer. We streven erna om zo snel mogelijk uw e-mail te beantwoorden. 

Verpak het artikel in de originele verpakking of in een andere, stevige kartonnen doos. Vul het model retourformulier dat u van ons via de e-mail heeft ontvangen in en leg deze in de verpakking. Zorg er voor dat de verpakking zorgvuldig dicht gemaakt is.

U kunt het pakket met het ingevulde model retourformulier naar ons retouradres versturen:

BAMBU LIVING

Abrikozenstraat 203

2564 VP Den Haag

Nederland

De kosten en verantwoordelijkheid voor het retour zenden zijn voor u zelf. Indien u iets retour wilt zenden raden we u aan om gebruik te maken van een track&trace code omdat wij niet aansprakelijk zijn wanneer het pakket kwijt raakt.

 

Producten die beschadigd, niet compleet of gebruikt zijn kunnen wij niet terug in ontvangst nemen.

Terugbetaling

Wanneer uw retour verzending is verwerkt door ons ontvangt u een bevestigingsemail. Het volledige bedrag zal binnen enkele dagen terugbetaald worden op dezelfde rekening waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht.

Informatie

BAMBU LIVING is geregistreerd bij de kamer van Koophandel te Den Haag met nummer: 75466589
E-mail: contact@bambu-living.nl

Telefoon: +31 (0)6 42 91 00 65

BTW: NL002199649B59

Rekeningnummer: NL08INGB0006856903

 

BAMBU LIVING warehouse (alleen op afspraak)

Bink36

Binckhorstlaan 36

2516 BE Den Haag

 

06 42 91 0065

contact@bambu-living.nl

Den Haag

  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon

INSPIRATIE

Voor extra inspiratie, acties en alle verhalen over de tripjes naar Bali en Marrakech zie BAMBU LIVING’s Socials!

 

      Instagram

      Facebook

 

B2B

Heb je producten gezien die je graag zou willen verkopen? Of wil je misschien onze producten gebruiken voor iets anders zoals een fotoshoot of een bruiloft. Neem dan contact met ons op via het contactformulier of via de e-mail voor de mogelijkheden.

Copyright © 2020 BAMBU LIVING All Rights Reserved.