Productcategoriën

Welkom bij BAMBU LIVING!

Wat leuk dat je de webshop bezoekt. Speciaal voor jou hebben we de mooiste handgemaakte producten geselecteerd.

 

Alle producten die je in de webshop kunt vinden zijn geïnspireerd door Bali en Marrakech. Tien jaar geleden kwamen we voor het eerst op Bali en waren we op slag verliefd op de relaxte sfeer, prachtigste plekjes en mooiste handgemaakte interieuritems. Hier is dan ook het idee van BAMBU LIVING ontstaan! Getalenteerde ambachtslieden en hun prachtige werk hebben ons geïnspireerd om hier iets mee te doen. We werken met deze bijzondere mensen samen om custom made meubels en handgemaakte interieuritems te creëren die anders zijn. Al onze items zijn gemaakt van natuurlijke materialen, geïnspireerd door warme bijzondere culturen met aandacht voor stijl en design. Geheel in dezelfde stijl, maar net even iets anders worden de mooie items uit Bali aangevuld met producten uit Marrakech. Zo vind je bij ons een mooie mix van het verre oosten en het midden oosten: "Where Bali meets Marrakech". 

 

Ben je benieuwd naar welke prachtige producten we verzameld hebben voor jullie? Neem dan snel een kijkje op de webshop. Veel shop plezier!

our story

Liefs Judith

06 42 91 0065

contact@bambu-living.nl

Den Haag

  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon

INSPIRATIE

Voor extra inspiratie, acties en alle verhalen over de tripjes naar Bali en Marrakech zie BAMBU LIVING’s Socials!

 

      Instagram

      Facebook

 

B2B

Heb je producten gezien die je graag zou willen verkopen? Of wil je misschien onze producten gebruiken voor iets anders zoals een fotoshoot of een bruiloft. Neem dan contact met ons op via het contactformulier of via de e-mail voor de mogelijkheden.

Copyright © 2020 BAMBU LIVING All Rights Reserved.